Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

maandag, november 09, 2009

Verwent door Yvonne

Deze schatten heb ik al weer even in huis , de "fabric wall hanger" was een geschenk toen ik een dagje bij Yvonne op bezoek was .

De broche met "Believe in yourself'" kreeg ik een paar dagen erna met de post .

Heel goed te begrijpen waarvoor , ik kamp met eeuwige twijfel of het wel goed is wat ik maak .

Yvonne , nogmaals bedankt voor deze gulle gaven .

12 opmerkingen:

Irma zei

heej Katharina,

Wat ben jij verwend zeg, dat heeft Yvonne heel mooi gezegd.
je maakt mooie dingen en met heel veel geduld en geen grote stappen snel thuis zo als ik, ik hjeb altijd erg veel bewonderingen voor creaties zoals jij ze maakt ik doe het je niet na.

Geniet van je mooi kadootjes groetjes Irma

marja visscher zei

Nou, ik moest wel lachen hoor dat jij nog aan je zelf twijfelt. Allemachtig Rini, je hebt al die blog meiden aan je voeten. Het is toch waanzinnig mooi wat je allemaal maakt! Maar je cadeautje is er niet minder mooi om hoor!
Rini, nog een vraag zou je serieus bij je Paas-inchies willen kijken. Wanneer je er een paar hebt gevonden zou je ze me dan toe willen sturen,liefst met een kleine uitleg hoe je ze maakt. Dan kan ik er een leuke pagina van maken in het Magazine/Polder Glossy. Ik heb ook al werk van enkele andere blog-meiden gehad. Zo leuk! Ga er echt een mooi Paasnummer van maken met verwijzingen naar jullie blogs!
Laat je me even weten hoe je er over denkt.
Lieve groet, Marja

Riet zei

KInd, je maakt zulke prachtige dingen. Maar ik hetzelfde hoor, altijd die twijfel. Nu met die foto's geloof ik dat ik toch wel wat kan, maar die twijfel blijft altijd.
Groeten van Riet

"Création" zei

Jeetje Rini, wat een mooi kado heb je gekregen van Yvonne, met een wijze spreuk. Omdat twijfelen aan jezelf helemaal niet nodig is. Net als Marja, moet ik ook even gniffelen. Waarom die twijfel.?.?.?..Rini toch, je maakt werkelijk schitterende dingen, je stopt er zoveel liefde in, en alles is tot de kleinste detail's perfect. Zullen we afspreken dat je vanaf vandaag de twijfel overboord gooit?

lieve groet Josephine

English style zei

Jij aan jezelf twijfelen ?? zou zeggen, zet de twijfel even heel snel overboord, het is prachtig wat ik hier allemaal zie !!
enne zie de reactie van Marja :-) dat is toch wel een hele leuke opsteker om in dat mooie blad te staan !!
Je bent heerlijk verwend door een naamgenoot van mij, erg leuk !!!
Groetjes Yvonne

my day zei

Hoi Rini,
je hebt echt een prachtig kado gekregen, echt om van te genieten. En twijfelen aan je eigen kunnen is ook voor mij erg herkenbaar.Maar jij hoeft echt niet te twijfelen hoor want je maakt echt supermooie dingen,daar kan ik nog wat van leren. En om gevraagd te worden in een blad is toch wel een heel groot compliment.
Ga zo door Rini!
Fijne week, groetjes Ingrid.

Janny zei

Mooi hoor! En Rini, twijfelen doen
we denk ik (bijna) allemaal;o)

http://truutske.blogspot.com/ zei

Wat ontzettend lief van Yvonne om jou hiermee te verrassen.
En...geef maar toe Rini....ze heeft wel 'n beetje gelijk want waarom zou jij nog twijfelen aan de creaties die je maakt. Ik ben er altijd helemaal "weg" van en ik ben vast niet de enige.
Dus.....geniet er van!
Liefs, Trudie

Martine zei

Lieve Rini, stop alle energie die je in twijfelen stopt liever in je werk. Daar heb je wat aan. En jij maakt zo mooie dingen, daar hoef je niet aan te twijfelen.
XXXm

Gaby Bee zei

I always love coming here to see what you are creating. This really fabulous!

Anoniem zei

Catharina.. I am so glad after my posts to you.. we connected!! and with the same name!! Your blog and all your followers are simply beautiful.....Maybe I should move?


Best wishes..and thank you for contacting me!

xoxo
Cat

Barbara Jean zei

I'm enjoying my stroll through your blog.

blessings

barbara jean