Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

donderdag, november 12, 2009

Give away op het blog van Irma

Even kijken op het blog van Irma voor de give away .

4 opmerkingen:

marja visscher zei

Dag Rini,
Leuke hè die oude poëzieplaatjes. Mijn moeder had ze op de eieren geplakt, dat heb je gezien. Deze kleurtjes zijn echter inderdaad wat zachter.Dit ziet er echt romantisch uit! Er is een winkeltje in Delft, daar hebben ze nog van die ouderwetse 'postboeken' waar directeuren vroeger hun post in kregen die getekend moest worden. Die postboeken zitten volgepropt met de mooiste plaatjes die je je maar kunt indenken. Echte oude hoor, geen nagemaakte. Vroeg me eigenlijk af of de huidige lagere schoolkinderen nog wel een poëzie album hebben. Eigenlijk hoor je daar niet meer zo van. Misschien is blog en hyves er voor in de plaats gekomen.
Fijne avond nog!
Lieve groet, Marja

"Création" zei

Hoi Rini,

Mooie bijdrage voor de Give-Away van Irma. De plaatjes zijn bijzonder mooi, en ook nog met stof erin verwerkt, heb ik nog nooit gezien, enig.

Lieve groet Josephine

GypsyNurse zei

I can't understand anything..except giveaway... and we have the same name.. whatever it is... I wish it would translate to English, because your site is beautiful!!!


XOXO

Cat

http://truutske.blogspot.com/ zei

Rini, wat 'n prachtige poezie plaatjes. Op elke "markt" kijk ik altijd of er plaatjes tussen zitten. Dit zijn echt hele mooie oude plaatjes. Ja, met stof ken ik ze ook nog. Tegenwoordig zie je ook al "nieuwe" poezie plaatjes maar het verschil is duidelijk te zien.
Natuurlijk ga ik even een bezoekje brengen bij Irma. Wens je een heerlijk weekend. Liefs, Trudie