Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

maandag, oktober 20, 2008

Childhood

Ook dit is een pagina voor het " Kreativ Dagbok ", de challenge van
Ashild Ruud .
Deze vind ik best wel ingrijpend want vriendinnen mis ik eigenlijk al mijn hele leven .
Een collage met tekst en foto .

20 opmerkingen:

Åshild Ruud zei

This one is beautiful, Catharina! Love it :)

LiLi M. zei

Ik vind het ook aangrijpend om zoiets te lezen en ik hoop dat je in deze warme blogwereld wèl vrienden hebt. We kennen elkaar al een beetje. Ik kom hier af en toe kijken, maar laat niet altijd een boodschap achter, maar dit keer wilde ik je zeker wel even gedag zeggen. Ook je vorige post heeft een trieste ondertoon vind ik, ik ben blij dat het beter met je gaat, hou die stijgende lijn vast, sterkte ermee!

Audrey zei

Hoi Rini, wat een schitterende pagina! Erg aangrijpend maar het helpt wel om er journals over te maken. Ik hoop dat je een hoop van ons toch als vriendin, op afstand dan wel, beschouw! je bent altijd welkom hoor!

yvette zei

Ik kan niet geloven dat een mooi mens als jij geen vriendinnen heeft. Ik heb weer genoten van alle mooie dingen die je gemaakt hebt. En echt onze viltdag met mieke komt.....net zoals mijn kunnen lopen weer komt.Vertrouwen hebben echt!

Janny zei

Mooi Rini! Fijn dat je weer on-line bent. Vriendschappen zijn zeker erg belangrijk maar het gras lijkt vaak groener bij de buren. Met 1 of 2 goede vriendinnen ben je echt rijk! Blijven delen meissie , erg belangrijk als je een stukje van jezelf durft te laten zien komt de ander ook makkelijker. En wees blij dat je creatief bent! je hebt in ieder geval een aantal meiden die je een hart onder de riem steken dat zegt genoeg! x

Mieke zei

hoihoi,prachtig Rini en ik ben zeker je vriendinnetje maar dat weet je he!!XX

Rein zei

Een schitterende pagina Rini!

Anoniem zei

Mag ik jouw (blog) vriendinnetje zijn??? Ik schrok een beetje van je logje....je bent volgens mij een lieverd. Blogvrienden heb je in ieder geval wel hoor!!!
Een warme omhelzing van mij voor jou! colourfullflowergirl

j.caro zei

me ha sorprendido la calidad de tus trabajos.
enhorabuena

Yitte zei

Oh Rini, Wat een aangrijpende pagina. Het zegt zoveel over jou!!! Onze spontane ontmoeting liet mij zien wat een warm mens je bent. Meissie je hebt zoveel vriendinnen in blog wereld!!

Nancy Dooren aka Nans zei

Lieve Rini, ik vind hem super geworden! Ik snap het wat je voelt met vriendinnen missen. Gelukkig kennen wij elkaar via onze fantastische hobby en kunnen we elkaar steunen. Dat zat ook vriendinnen alleen zien we elkaar niet, zodat je elkaar geen arm om je heen kan slaan of een knuffel kan geven. Maar de blogberichtjes en de e-mailtjes doen ook een hoop!!!Ik hoop je ooit eens te ontmoeten, want ik weet zeker dat je een warm mens bent!!!

Knuffels van

Nans xoxo

Elizabeth zei

Wat een schitterend Kreativ dagbok heb je gemaakt!! Ben blij, dat het weer wat beter met je gaat. Het ijsvogeltje komt nu bijna iedere dag even kijken bij de vijver. Bij ons in de regio vlak bij de kust zitten er wel meer.Veel liefs.

Anoniem zei

Ik heb het zelfde. Weet je, je moet sterk zijn om toe te laten
wat het met je doet. Je bent op de goede weg. Bedankt voor je delen.
Groetejs
Digibeetje.

Something White zei

Lieve Rini, zelf ben ik heel voorzichtig met het woord ´vriendin´. Niet iedereen - en zeker geen onbekenden - is zomaar mijn vriendin, want in de loop van mijn jonge leven heb ik 3 echte vriendinnen (onder wie 1 van mijn schoonzussen) gekregen en ook voor mij is dat een groot cadeau. En nee, zelfs mede-bloggers zijn geen ´vrienden´ van me in de diepste zin van het woord. Maar toch hoop ik dat je hier in de blogwereld voldoening en aansluiting vindt bij gelijkgezinden! Houd moed!
Hartelijke groet, Marjolijn

yvette zei

zo zie je maar weer, het is één en al liefde wat je hier leest, en virtueel of niet, het is echt, het is zonder verplichtngen en heerlijk.Geniet ervan zoals wij van jou genieten.yvette

Anoniem zei

dank je wel voor de tip!!!
Het is een erg mooie site, en ik ga hem dan ook vanaf nu regelmatig bekijken. (wordt het nòg drukker in mijn hoofd, haha. De muziek...ik moet er nog eens goed voor gaan zitten, en twijfel ook nog een beetje of ik het wel moet doen. k'Zie wel.....zonnige groetjes(ja, hier schijnt de zon) van colourfullflowergirl

rosabeer zei

Ik kom hier via de blog van Lidwien (LiLiM). Ben onder de indruk van je creativiteit. Zowel de uitvoering als wel wat je ermee wilt uitbeelden/zeggen. Ik hoop dat je creativiteit je mag helpen om dingen te verwerken en je met weliswaar vaak kleine stapjes weer op de goede weg te mogen helpen.
Vriendinnen zijn fijn om te hebben, maar sommige mensen zijn gewoon geen vriendinnen mensen, maar dat betekend niet dat je het niet waard bent. Het heeft ook te maken met jezelf te durven geven. En dat is niet altijd even gemakkelijk wanneer er teleurstellingen zijn geweest.
Een dikke, weliswaar computerknuffel, maar zeer gemeend.

herminesplace zei

Wat een schitterende pagina's heb je gemaakt. Indrukwekkend, ben er stil van.

Viola zei

Great work, Rini! Sending big hugs to you! :o)

Mixed Media Martyr zei

I really have to comment about this page again on your blog - it is so compelling! I am now one of your watchers!!