Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

woensdag, april 25, 2007

Er lijkt geen einde aan te komen .

Wat duurt het allemaal lang hier in huize Boer !
Ik mis het zo dat ik niet kan stempelen en rommelen in mijn stempelkamertje . Wil zo graag mijn oude leventje weer terug .
Heb het gevoel dat alles maar tegen blijft zitten .
Maarten is net de deur uit gegaan om een vloerpoets machine te huren en we hopen daarmee de houten vloer van de huiskamer weer een beetje op orde te krijgen .
Vorige week zijn er 2 stukadoors in de huiskamer bezig geweest met het plafond en die hadden de vloer wel afgedekt maar hebben daarna met natte lappen de vloer gedweild met gevolg dat de vloer wit uitgeslagen was .
We hebben er een expert bij gehaald in het repareren van houten vloeren maar die wilde zich er niet aan wagen en gaf ons het advies om de vloer met vochtige lappen te blijven bewerken tot het wit verdwenen was en dan met bijenwas in te wrijven . Hij plakt nu als een gek , dus ik ben benieuwd of daar nog verbetering in komt na de poetsbeurt .
Onze meubels staan al een week buiten en dat is dan iets wat wel mee zit , het regent tenminste niet .
En misschien weten jullie het nog ......het begon allemaal omdat ik zo graag een wc op de slaapetage wilde hebben !!!!!!
Inmiddels hebben wij de toezegging gekregen dat er binnen 14 dagen iemand komt om de trap te herstellen en ook de schade die ontstaan was in de slaapkamer . Nieuw behang of structuur op de muur dat moeten wij dan beslissen .
Hebben diegenen die op mijn swaps wachten nog even geduld a.u.b ?????????

3 opmerkingen:

Anietje zei

Oh Rini, ik zou daar helemaal gestoord van worden zeg, als ik zolang niet kon stempelen.
Ben de laatste week zelf amper aan stempelen toegekomen, omdat ik al mijn unmounted stempels opnieuw aan het opbergen was, maar vanavond heerlijk toch weer iets gemaakt voor de wednesdaystampers.
Nou meid, succes met alles en ik hoop dat het snel allemaal aan de kant is, zodat je weer lekker kunt hobby-en.
Groetjes..........

Klaartje zei

hè! Het zit nog niet erg mee met de verbouwing. Hopelijk is het snel voorbij! Succes nog!

Nancy Dooren zei

Pfff, het is wat met die verbouwingen!!! Meestal verval je van het een in het ander. Ik hoop dat alles snel klaar is bij jullie en dat je weer lekker kunt gaan stempelen!!! Je maakt altijd super werkjes!!!

Groetjes van

Nans