Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

woensdag, december 13, 2006

Dymphie wat doe je me aan !

Nou als we gekke dingen van ons zelf op moeten gaan noemen is dit denk ik wel het gekste aan mij , want hier zit ik dus al een week tegen aan te hikken.

Nummer 1 is : Het wel leuk vinden om erbij te horen , maar juist dit vind ik dan weer net niet zo leuk om aan mee te doen !
Nummer 2 is : Dat ik eigenlijk de December maand wel over zou willen slaan . Wil de kinderen nergens toe verplichten maar vind het wel heel fijn als ze komen.
Nummer 3 is : Veel mensen kijken mij daar vreemd voor aan , dat is dat ik van regen hou . Zelfs tijdens de vakantie kan ik daar dan van genieten . Heerlijk knus in de caravan een spelletje Triominos spelen , een boek lezen of stempelen , want daar heb ik dan altijd genoeg spullen voor bij me .
Nummer 4 is : Plannen maken om in het weekeinde ergens naar toe te gaan , zoals nu b.v.b met de Kerstmarkten overal en dan als het zover is toch maar liever thuis te blijven .
Nummer 5 is : In mijn hoofd hele gesprekken voer met iedereen maar uiteindelijk niet weet wat ik moet zeggen als ze in levende lijve voor me staan . Bang dat ik fouten maak en ze mij verkeerd begrijpen daardoor .
Nummer 6 is : Dat ik nog hartstikke gek ben op mijn ventje ;o)) en dat hij mij ondanks mijn gekke eigenschappen toch wel lief vind .

Zo dat is achter de rug , maar om daar nog 6 medestanders voor te vinden dat zal mij niet lukken Dymphie ,want iedereen heeft iedereen al ge"tagged" in mijn vrienden kring !

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi Rini, ff een bezoekje aan je blog gebracht. Leuk en wat een prachtige foto van jou en Jennie.
Wat Dymphie je aangedaan heeft, daar kan ik mezelf ook in vinden, vooral nr. 3,4 en 5 heb ik ook.
Nou ik ga maar weer.
Fijne feestdagen en
groetjes
van Angelika

Anietje zei

Heeeee Rini,
Goed van jou zeg, dat je er 6 kunt bedenken. Ik kom maar tot 4!!!
terwijl de meesten toch wel denken, dat ik wat gestoord ben hihi.
Maar je hoeft jezelf niet zo weg te cijferen hoor. Je bent zoals je bent, en jij bent toppie!!!
Groetjes......

Anoniem zei

Hoi Rini,
Ik vind je gewoon een toffe lieve vrouw die ik heb leren kennen, en die ik eigenlijk meer en meer als vriendin bekijk, juist omdat je je helemaal niet opdringt, en alles zo rustig en toch spontaan komt.
Dikke knuffel.
Nicolleke (tegen zondag ben ik uitgeput denk ik, ik wil nog zoveel maken .....)

Patrice zei

Hé GEKKERD...wat een zotte trekjes schrijf je me daar...!!!hihihihihihi...vooral dat van die gesprekken voeren, klinkt me bekend in de oren!

Doeieloe Patrice

Godelieve zei

Volgens mij zijn we even raar, ik vind mezelf hier overal in terug :)

DymphieM zei

Ik vind je niet raar, ik vind je leuk :o))
Bedankt dat je meedeed!