Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

woensdag, januari 20, 2010

Vanuit Portugal een lieve groet van mij !
Het zijn wel oude beelden maar alles is nog steeds het zelfde met Maarten en mij .
Ik heb nog geen nieuwe foto van deze vakantie , haha geen tijd !!!
Het gaat ons goed hier in Cabanas !
Weet dat jullie veel sneeuw hebben , wij hebben het nogal in de vorm van regen , maar eens ..... kunnen we allemaal weer in de zon zitten .
Het is voor ons niet te volgen wat de taal betreft , maar we zien wel al de ellende in Tahiti , vreselijk .
Ik heb nogal de gewoonte om te mopperen zoals nu als het internetten niet wil lukken en dan kan ik mijzelf wel slaan . Ik heb alles en zij niets !!
Mijn tranen vloeien nogal eens als je al die mensen ziet .
Wens jullie allen een goed en liefdevolle tijd en ik hoop de volgende keer weer met wat foto's te komen .
Allen een "big hug" van mij, RINI

13 opmerkingen:

Mieke zei

Hoop dat het gauw weer Maart is...ik mis je!!
Groetjes ook aan Maarten
XXX.

"Création" zei

Dag lieve Rini,

Bedankt voor je lieve groet uit een heerlijk Portugal. Momenteel sneeuwvrij hier, gelukkig zou ik bijna zeggen. Van hieruit ook een groet naar Jou toe.

Liefs Josephine

Anoniem zei

Hello to you lovely lady. We have snow and now rain. It is a mess in central Kentucky. Blessings
QMM

Maya zei

Enjoy your holidays!

marja visscher zei

Dag Rini,
Leuk weer even van je te horen! Mooie foto van jezelf. Sneeuw is hier weg. Vandaag zelfs tussen de schuifdeuren van mijn werkkamer, uit de wind, in de zon gezeten! Voelde goed!
Nou, vermaak je maar lekker met Maarten en geniet er maar volop van! Want, inderdaad elders in de wereld kan het niet slechter. Dan mogen wij echt niet mopperen.
Lieve groet, Marja

http://truutske.blogspot.com/ zei

Hay Rini,
IOk kom je even groeten uit 'n klein dorpje in de Betuwe. Het is hier momenteel erg koud. Niet quaperatuur maar die koude oosten wind is niet echt lekker. Hoop vanharte dat het "weer" bij jullie beter is. Geniet lekker in het mooie Portugal.

Yitte zei

Je hebt gelijk Rieni we worden weer even duidelijk met ons neus op de feiten gedrukt. We hebben zoooo veel en toch mopperen we. Hoop dat je ook snel weer mooi weer krijgt,dan hebben wij het ook. Lieve groetjes ook voor Maarten.

Yvonne
XoXOXOXo

Rostrose zei

Tanks for your regards - I hope you have a wonderful time in Portugal. I was there in May 2009 and it was a good time (though it was also raining sometimes...)!
Oh - and on Tuesday I will start with a health-treatment.
Before leaving Bloggetonia for a wile I want to say "see you soon" to you!
And maybe you've got the time and the good mind to go in for my draw. Would make me happy :o)
Hugs, Traude

Anoniem zei

I admire what you have done here and will look forward for future updates.

SEO Services India

charly zei

Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer!

Web developers India

marja visscher zei

Dag Rini,
Ik weet niet of je af en toe op je blog kijkt, maar ik wilde je even laten weten dat we gisteren met de redactie de drukproeven voor het aprilnummer hebben bekeken, waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd. De pagina's zijn werkelijk schitterend geworden. We hebben er twee pagina's van gemaakt. Gaat een prachtige nummer worden!!!
Geniet nog lekker van je vakantie en groeten aan Maarten. Hier vriest het nog dat het kraakt. Bij jouw vast veel beter weer.
Dag, hoor!
Lieve groet, Marja

marja visscher zei

Dag Rini,
Dank voor je berichtje. Zo, dat is vette pech al die regen. Ik keek zo even naar het journaal en daar zag ik dat in Portugal bruggen waren doorgebroken en er veel wateroverlast was er wer een heel item aan gewijd. Wat jammer, hè. je had het je vast wel anders voorgesteld. Hopelijk heb je genoeg meegenomen om je mee te vermaken. Anders kun je wel eens héél erg naar huis verlangen. Of heb je dat niet.
Nou, maar hopen dat er beter weersomstandigheden aanbreken. Hier in ieder geval wel. Volgende week geen vorst meer en overdag 8 graden. Vandaag was het al heerlijk zonnig. Ik heb lekker in de tuin gewerkt. Zit met trillende handen dit stukje te typen, want ze een beetje overspannen met snoeien en zagen. Ik zal morgen wel spierpijn hebben, maar het was zo heerlijk werken in het zonnetje!
Tot gauwe weer! Groeten aan Maarten. Mijn woordverificatie is 'Meteo' is dat niet toevallig
Lieve groet, Marja

SEO Services zei

Really nice blog, very informative. Thanks dude for wonderful posting. Keep it up in the future as well. SEO Services India