Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

maandag, augustus 31, 2009

------- Temploux - België --------

Blauw , eigenlijk heb ik bijna niets in huis met blauw , alleen de kopjes in mijn lavendel post ,maar als je de onderdelen van blauw serviesgoed bij elkaar ziet zou ik er voor willen gaan .

Helaas , ik heb geen plaats voor een tweede servies , maar mooi blijf ik het vinden

Hierboven wat plaatjes van de Brocante in Temploux .

De spiegel was al verkocht , anders had ik een bod gedaan .

De miniatuur slagerij , ook al door ruimte gebrek geen bod op gedaan , maar het was een droom om te zien .

Zo hebben wij daar gestaan met onze schone Kip , die na die dagen niet herkenbaar meer was van het stof .
Het was best gezellig daar tussen de campers , alhoewel er Nederlanders bij stonden die totaal geen rekening hielden met andere mensen en waar wij ons voor schaamden ook Nederlander te zijn .
Uiteindelijk mocht je daar vrij staan en zij maakten er misbruik van .

10 opmerkingen:

http://truutske.blogspot.com/ zei

Geweldig wat 'n varieteit aan curiosa en brocante.
En ja ook ik kan me soms diep schamen voor het gedrag van onze medeburgers. Eigenlijk te gek voor woorden he. Ik denk hierbij direct aan het spotje ....en zonder het te weten worden we steeds asocialer...
Fijne avond.

Riet zei

Ha Rini. Wat een gezellige foto's weer. BIj mij hetzelfde als bij jou, geen ruimte meer voor meer serviesgoed en ik ben er zo dol op. Ik kan zo wel 6 serviezen opnoemen die ik zou willen hebben. Maar we gaan volgend jaar verhuizen naar een kleinere woning dus eigenlijk moet er meer weg dan dat erbij komt. En ik ben zo slecht in weggooien. Ja vervelend op die camping dat mensen zo asociaal kunnen zijn. Ze vergallen je plezier.

lia zei

Leuke spullen heb ik in je collage gezien. Die minislagerij was echt mooi. En ook dat servies, ik heb wel een comb met blauw en vind het nog steeds mooi. En overal vind je wel mensen waar je je voor schaamt. En die je liever voorbij loopt.

groetjes Lia

Pien zei

Dat ziet er allemaal leuk uit in je collage. Tja, ruimtegebrek, ik herken het!

groetjes,
Pien

LiLi M. zei

Hallo Riny, wat leuk om te horen (nou ja, lezen) dat je nostalgische gevoelens kreeg van mijn postje over Arie Boer. Je bezoek aan Temploux was dus wel de moeite waard. Enig dat slagerijtje. Dat zijn vaak heeele oude 'winkeltjes'. Hier in Dordt bij Simon van Gijn op zolder staat er ook eentje, kom je daar wel eens? Het is een aanrader! Jammer hè dat sommige mensen zo asociaal zijn dat ze ook nog jouw plezier vergallen. Ik kan me daar (helaas) ook zo aan ergeren vooral als ze zoals je schrijft misbruik maken van de gastvrijheid, de goedheid dus, van een ander.

Sanny zei

Hai Rini,
Ik wou je even laten weten dat ik net enorm heb zitten genieten van al je schitterende foto's die op je blog staan, wat heb je weer mooie dingen gemaakt en wat zijn die collages leuk!!
Groetjes, Sanny

Anneke zei

wat een prachtige dingen zeg.
het lijkt mij heerlijk om daar te lopen snuffelen.

Chemin des Muguets zei

Catharina,

It looks like it was a fun and successful antiquing expedition. How I wish I could have joined you for real! How often is this held?

Marjorie

Marja Visscher zei

Dag Rini,
Héél hartelijk dank voor het toesturen van de inchie. Ontzettend leuk. Ondanks het feit dat ik er uitvoerig naar heb gekeken op je blog kon ik me er toch niet helemaal een voorstelling van maken. Ik heb het ook nog nooit ergens gezien. Maar zo als ik het nu begrijp zijn er wel meer mensen die ze maken. Je stuurt echt wel iets bijzonders aan iemand. Leuk priegelwerk!
Nogmaals heel hartelijk dank ben er erg blij mee.
Vriendelijke groeten, Marja

Viola zei

Great photos, Rini! So many treasures! I soooo love these old things! Hugs! :-)