Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

zondag, april 19, 2009

De vier Mennekes in Oirschot , nog zo'n winkeltje wat je moet bezoeken .


Na een heerlijk ijsje gegeten te hebben samen met mijn zus bij "De Dames" terwijl de mannen op een terrasje achter een pils zaten , hebben wij ook genoten van een kijkje bij ...... de vier Mennekes".
Het is een heel gezellig winkeltje waar je een leuk cadeautje kan kopen .
De eigenaresse maakt op verzoek de liefste boeketjes .
Daar wil je niet weggaan met een grote bos bloemen maar met een armvol kleine dromen . Ik kan jullie aanraden om eens op de fiets naar Oirschot te rijden en dan op je gemak een terrasje te pikken en een rondje om de kerk te maken om deze winkels te bezoeken .
Dinsdag ochtend is er ook markt en zijn de terrassen daar vol met vrouwen die de week doorpraten met een bekende die zij op de markt ontmoet hebben .
Het is in Oirschot echt gezellig .

11 opmerkingen:

LiLi M. zei

Oirschot, vroeger kwam ik er wel bij Ome Kees en tante Jo, oom en tante van mijn moeder. Ome Kees werd door mijn grootvader, die ik nooit gekend heb, ook wel Eddy met de swingschoentjes genoemd. Wij verdachten tante Jo ervan dat zij krullen zette bij Ome Kees. Aan winkelen kwamen we niet meer toe, dat begrijp je wel, maar misschien deze komende grote vakantie eens, ik heb nu al 2 leuke adresjes ;-).

"MOI" Freubel zei

Wat 'n leuk blog Rini !
Ik ben vroeger wel eens op kamp geweest in Oirschot met een stuk of 20 van die beginnende pubermeidjes. (waaronder ik dus) Ik weet nog dat ik zwaar verliefd was op een menneke en dat hij voor mij helemaal daarheen kwam gefietst ! haha. Wat een lol om daar nu opeens aan terug te denken. Nostalgie !!
*****
Oirschot is indd. een van de schònste durpkes in ons Brabant al moet je er niet met de auto doorheen rijden ( je rammelt je bakkie uit met die kinderkopjes/klinkertjes op de weg)
*****
En dat winkeltje ! Staat genotereerd !
Fijne avond nog.

"MOI" Freubel zei

GENOTEERD bedoel ik.
(blunder hahaha)
Kwam vast door die herinnering :D

Martine zei

Lieve Rini, dat lijkt mij nou helemaal het einde: de mennekes op het terras en wij samen met zussen en andere vrouwen de week doorpraten, en dat allemaal met armen vol dromen.
Als het toch eens niet zo ver weg was. Geniet jij voor mij mee?
XXXm

Marja Visscher zei

Gezellige winkeltjes ben ik gek op! Leuk dat ik even mee mocht kijken via de mooie foto's op je Blog.
Vriendelijke groeten en een mooie zonninge week!
Vriendelijke groeten,
Marja

Anoniem zei

Hi Catharina, What wonderful photos you have on your blog. I love them. As you know I'm fond of flowers as you. I like very much your country that I've visited a lot of times. Thank you for your kind comments on my blog.

yvette zei

nee dan ga ik failliet

Ineke van den Akker zei

Wat geweldig! Ik ga eigenlijk nooit die kant op. Moet snel eens gebeuren. Ik heb ook zo'n leuke winkel bezocht. Paper & Pictures is deze maand verhuisd naar een pand twee huizen verder. In Doorn. Vlak bij het kasteeltje van Keizer Wilhelm.. Het is een scrapbook winkel, maar sinds deze week verkopen ze ook kleine cadeautjes. Leuk voor de kinderkamer. Misschien een leuk adres voor de muizen. Ik zou zeker eens contact met haar opnemen. Truike Bron. Ze is de maker en uitgeefster van Cards Only en Scrapbook. Je weet maar nooit.
veel liefs,
Ineke van den Akker

MariecusBruyn zei

Ik geniet van je foto's maar met de fiets naar Oirschot... dat zie ik zo niet direct zitten :)
Maar echt, sommige mensen kunnen toveren met bloemen, hè. Prachtig!

rivergardenstudio zei

Oh, glorious flowers... I especially love the photograph on the top, left. You have captured such a lovely spring feeling...Roxannne

maya zei

Ik moet duideijk weer eens naar Oirschot toe! Wat ziet dat er allemaal lekker en gezellig uit.