Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

woensdag, mei 02, 2007

Onze Daniëlle met spoed opgenomen in het ziekenhuis !


Dit is onze kleindochter Daniëlle , ze is ons oudste kleinkind . Ze volgt een koksopleiding , werkt 4 dagen en gaat 1 dag naar school .
Vannacht kregen wij een telefoontje van onze dochter dat ze met spoed opgenomen was in het ziekenhuis . Ze had haar opgebeld vanaf haar werk dat ze zo'n pijn had en of zij haar naar de dokter wilde brengen .
Gelijk naar de dokterspost , daar met spoed behandeld en gelijk door naar het ziekenhuis waar ze met voorrang verder onderzocht werd .
Daar bleek ze een ingeklapte long te hebben .
Nu is er een drain ingebracht en moet ze een paar dagen in het ziekenhuis blijven .
Het is iets wat veel voorkomt bij lange blonde mensen , vooral bij jongens gebeurt het vaak .
Deze foto is gemaakt bij haar eerste examen en nu moet ze eigenlijk Vrijdag theorie doen voor haar tweede examen , hoe dat weer moet gaan ?
Laat ze eerst maar weer beter worden , dat is het belangrijkste .Lieve Danielle , opa en oma zijn in gedachten bij je meiske . Kop op , alles komt goed !

10 opmerkingen:

Anietje zei

Tjeetje....het zit jullie ook niet echt mee de laatste tijd zeg.
Voor Daniëlle heel veel beterschap en ik hoop dat ze snel weer is opgeknapt.

Nancy Dooren zei

Tjonge, jullie hebben erg veel pech!!! Ik hoop dat Danielle snel weer beter wordt. ik denk dat ze wel iets regelen voor haar examen.

Annes Art zei

Nou Rini, jullie krijgen het wel voor je kiezen zeg!! Maar in ieder geval veel sterkte, en hopelijk knapt ze snel weer op!!

audrey zei

Jee Rini, het zit jullie niet mee zeg. Heel veel beterschap voor je kleindochter en hou je haaks!!!!!!!

Klaartje zei

tjee!! Jullie krijgen wel veel tegelijk! Veel beterschap voor jullie kleindochter! en voor jullie veel sterkte, alles komt goed!

Mieke zei

Ons pap heeft een paar weken geleden hetzelfde gehad...heel vervelend is dat..ze moet heel voorzichtig zijn als ze uit het ziekenhuis komt..niet tillen en sjouwen enz.

charlene zei

Rini, ik hoop dat jullie snel wat betere tijden tegemoet gaan en dat Danielle snel beter wordt.

Anoniem zei

Rini, Wat een ontzettend nare berichten allemaal zeg! Hoop dat je kleindochter snel weer opknapt!Heel veel sterkte.
Angelina

Rein zei

Nare berichten allemaal.Sterkte Rini en voor je kleindochter het allerbeste!

Liezbeth zei

Wat zullen julie geschrokken zijn zeg. Ik hoop dat het snel beter met haar gaat. Op dit moment zal haar hoofd ook wel niet naar haar examen staan maar wat zal ze het achteraf jammer vinden dat ze het niet heeft kunnen doen. Ik hoop dat ze snel met een volgend examen mee kan doen.
En ik las ook net van de overval op je kleinzoon. Wat is dat toch erg. En je kleren af moeten geven....dat is toch helemaal niet te geloven. Nou heel veel sterkte en ik hoop voor julie dat je snel weer wat leuks te schrijven hebt op je blog.