Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

maandag, februari 12, 2007

Hooked on ATC's eerste weekend !

Remove Formatting from selectionOm maar met de deur in huis te vallen wil ik eerst de meiden die deze dagen tot een succes gemaakt hebben hartelijk danken .
Ook de banketbakker waar Anietje bij werkt voor zijn sponsering in de vorm van een geweldig lekkere taart , de Creatie voor de Goody bag en Agitte voor haar verrassing in de vorm van een glazen potje met leuke hebbedingen . Geweldig allemaal !
Ook Agitte en Francine wil ik extra in het zonnetje zetten voor de workshops die zij gegeven hebben .
Het lukt maar niet om mijn foto's van tekst te voorzien dus doe ik het zo maar .
Volgens mij liep er aardig wat paparazzi rond , voor de Antwerpse Gazet en het tijdschrift Stamping Privé . Ook waren de aapjes horen zien en zwijgen aanwezig en Francine was na de uitleg van haar fresco techniek zich helemaal aan het ontspannen , een kunst apart op deze manier ;o))
Agitte heeft ons de kunst over het maken van een sterboek bijgebracht . Helaas is het bij mij nog niet gelukt om het strak genoeg in elkaar te naaien en moet ik dus thuis alles voor de vijfde keer met naald en draad voor elkaar zien te krijgen .
Francine heeft haar ventje ( met hernia ) een dag alleen gelaten om ons de Fresco techniek te leren , lief hoor Francine !!!!
Verder is er veel gelachen , taart gegeten , gesnoept , is er laat naar bed gegaan , zijn we heerlijk uit eten geweest en hebben we ook nog een bezoek aan Heesch gebracht omdat er toch het idee ontstaan was dat er niet genoeg materiaal aanwezig was om ook maar iets te kunnen maken ;o))
Ik heb het feest vroegtijdig moeten verlaten om naar het feest van onze kleinzoon Liam te gaan . Hij vierde zijn tiende verjaardag en dat wil je als Oma toch ook niet missen !
Maar ik weet bijna zeker dat hier een vervolg op komt !
Het is een groot succes geweest dat staat vast .
4 opmerkingen:

Anietje zei

Het is inderdaad een zeer geslaagd weekend geweest hè.
Heb het erg naar mun zin gehad!!!

Klaartje zei

Het was leuk!! :)

Annes Art zei

Ja, Rini, ik kan me er helemaal bij aansluiten, want het was super gezellig en voor herhaling vatbaar!!

Patrice zei

Je zou in je broek geplast hebben van het lachen hé meiske... hihihihihi.Voorpagina nieuws is het hier geworden hoor! Ohohoh en het blijft nagenieten.

Doeiie Patrice