Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My own book

My own book . - a photoset by Catharinas-Love on Flickriver

zondag, oktober 29, 2006

De rest van mijn Paperdoll boekje.

Op deze foto staan de spulletjes die ik van Elly gekregen heb.Ze zijn niet allemaal gebruikt maar dat komt nog wel eens een keer.
Hier is de intro te zien en de eerste pagina van mijn Paper doll book. Het "zakje " waar mijn "eigendoms recht" hart in zit heb ik gemaakt van het stukje kant wat ik dubbel gevouwen heb en waarvan de bovenkant in de vorm van een hart geknipt is. Daarna vastgezet met een brad.
Een hartje erin met daarop mijn naam op een stukje papier wat ik bewerkt had met inkt.
Op de andere pagina heb ik blaadjes uit een woordenboek gebruikt om het poppetje op te stempelen en voor de achtergrond. Alle poppetjes in dit boekje kunnen bewegen door de bradjes in de scharnieren. Van een van de bloemen heb ik een rokje gemaakt en de zilverkleurige sierbloemetjes heb ik op alle pagina's terug latan komen net als de verschillende gekleurde stukjes papier om er toch een geheel van te kunnen maken.


Dit is de achterkant van het boekje met daarop het label wat in de envelop zat van Elly om mij er veel plezier mee te wensen. Lijkt mij duidelijk dat dat het geval geweest is!!

Hier heb ik in de achterkant het spiegeltje verwerkt en het andere poppetje is eigenlijk een samenraapsel van losse dingen die ik op dat moment op tafel had liggen.

Ik heb veel gewerkt met de distress inkten van Ranger. Ook de bloemvormige dozen inkt , daar werk ik graag mee.Er staat geen merk op en mijn geheugen laat mij even in de steek maar jullie zullen wel weten welke ik bedoel.

Nu nog even over de pagina's van gisteren: De game doll spreekt wel voor zich denk ik met zijn speelkaart, puzzelstukjes, bingo cijfer en andere spel onderdelen. Op de pagina ernaast heb ik van de verschillende soorten papier vierkantjes geknipt, de paperdoll vleugels gegeven van een bloemetje en omdat ze mijn favoriet is, het gezicht van prinses Maxima erop geplakt.

2 opmerkingen:

Anietje zei

Nou zo te zien heb je in Spanje niet echt stilgezeten. Alhoewel....toch veel gezeten denk ik haha om te freubelen!!!
Mooie werkstukken gemaakt Rini!!!!

Sharon van Beek zei

Helemaal te gek, Rini! Ik vind 't ook een ontzettend leuk idee, zo'n paper doll book. Wie weet ga ik je nog eens naäpen :-) Mijn complimenten, hoor!